SON EKLENENLER

2023 vekaletle kurban kesim ücreti belli oldu

2023 yılı kurban kesim bedeli ne kadar olduğuna ilişkin yaklaşan Kurban Bayramı'yla birlikte kafalardaki soru işaretlerini gideren açıklamayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 2023 yılı yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli de netleşmiş oldu. Peki 2023 kurban kesim bedeli ne kadar, kaç TL? İşte yanıtı..
23 Mayıs 2023 06:50

2023 Kurban Bayramı'na artık kısa bir zaman kaldı. Müslümanlar dini vazifelerini yerine getirmeden kurban kesim bedelini merak ediyor. Diyanet'in yapmış olduğu paylaşımın ardından 2023 yılı kurban kesim bedeli yurt içindeki ve yurt dışındaki fiyat da netleşti. İşte detaylar...

2023 KURBAN KESİM BEDELİ YURT İÇİ VE YURT DIŞI NE KADAR?

2023 kurban kesim bedeli yurt içi ve yurt dışı ne kadar olduğu araştırılırken soruya yanıt Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan geldi. Türkiye Diyanet Vakfı'nca 2023 senesi vekaletle kurban kesim bedeli yurt içerisinde 5 bin 950, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kurban kesim organizasyonuna dair açıklama yaptı. Erbaş, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz" dedi.

TÜRKİYE GAZETESİ

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER