SON EKLENENLER

Memur-Sen'den TBMM'ye 3600 Ek Gösterge çıkarması

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Ve Memur-Sen heyeti AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz’ı TBMM’de ziyaret ederek Genel Kurul’a gelecek Ek Gösterge Kanun Teklifine dair; şefler, tekniker ve diğer kamu görevlilerinin mağduriyetleri ile Tazminat Yan.Oran.düzenleme yapılması teklifini Yineledi.
01 Temmuz 2022 16:30

YALÇIN Ziyarete İlişkin sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonu olarak;AK Parti Grup Başkanı Sn. İsmet Yılmaz’ı TBMM’de ziyaret ettik. Genel Kurul’a gelecek Ek Gösterge Kanun Teklifine dair; şefler, tekniker ve diğer kamu görevlilerinin mağduriyetleri ile Tazminat Yan.Oran.düzenleme yapılması teklifimizi yineledik.

2-Yönetim kademesinde görev yapan şube mdr. il/bölge mdr. yrd., daire başkan yrd. vb unvanlar ile kariyer uzmanlarına yönelik önergeyle 3600 ek göstergeye yükseltilmelerinden memnuniyetimizi ifade ettik.Ancak Kanun Teklifinde giderilmesi gereken eksikliklerin olduğunu belirttik.

3-Paydaşı olduğumuz ek gösterge çalışmasında hem ÇSGB ile yapılan toplantılarda hemde PlanBütçe Kom.’da sürecin takipçi olduğumuz gibi kamu görevlilerine,emeklilere yönelik mağduriyet oluşturmayacak düzenlemeyi hayata geçirmek için Genel Kurul aşamasında da konunun takipçisiyiz.

SENDİKA BÜLTENİ

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER