SON EKLENENLER

"Patronlarla görüşüyorsunuz kapıdaki işçiler umrunuzda değil"

İzBB'de işten atılan İZENERJİ ve İZDOĞA işçileri İzmir Ticaret Odası önünden belediye başkanı Cemil Tugay'a seslendi. İşçiler, "“Patronlarla görüşüyorsunuz, kapıdaki işçiler umurunuzda değil” dedi.
24 Haziran 2024 18:06

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan İZENERJİ ve İZDOĞA işçilerinin işe dönüş mücadeleleri 34. gününde sürüyor. Daha önce seslerini duyurmak üzere Başkan Cemil Tugay nereye giderse orada olacaklarını deklare eden işçiler; bugün Ege Bölgesi Sanayi Odası Haziran ayı toplantısının gerçekleştiği İzmir Ticaret Odası önünde bir araya geldiler. Protokol kapısından binaya giriş yapan Tugay, kendilerini duyurmak isteyen işçileri bir kez daha görmezden geldi.

Toplantı süresince İzmir Ticaret Odası önünde oturma eyleminde bulunan işçiler sıklıkla “İşimizi geri istiyoruz” sloganlarını atarken, “Daha önce Başkan Tugay nereye giderse orada olacağımızı, bizi muhatap alana kadar bunu sürdüreceğimizi söylemiştik. İzmir’in her yeri bizim için eylem alanıdır. Bugün 34.günümüzde İzmir Ticaret Odası’nın önündeyiz. Görüldüğü üzere patronlarla görüşüyor, ancak kapının önünde sesini duyurmak isteyen kendi işçileriyle görüşmüyorlar” diye konuştu.

EVRENSEL

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER