SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

28 Şubat'ın Merkezi Sincan'da Neler Oluyor?

Ankara Sincan’da bir imam hatip lisesinde norm fazlası olarak çalışmaya devam eden 28 Şubat mağduru Türk Dili Edebiyatı öğretmenine başka okulda görevlendirilmesi üzerine mağduriyetine son verilmesi için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı başvuru sonrasında istifa yolunun gösterilmesinin ardından Öğretmene İstifa etmesini belirten Personelden Sorumlu Şube Müdürü Hakkında Bir sosyal medya hesabından çeşitli iddialar ortaya atıldı.
02 Aralık 2023 13:24

Sincan'da bir İmam Hatip Lisesinde 20 saat dersi olan EBS üyesi Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni A.B. Norm fazlası olmasına rağmen okulunda 20 saat derse girdiği halde başka bir okulda görevlendirilince mağduriyetini ifade etmek için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurarak  28 Şubat mağduru olduğunu 10 yıl görevinden uzak kaldığını 20 saat dersinin olduğu okulda kalmak istediğini belirtmiş   Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise  öğretmenin bu isteğini reddederek  "İSTİFA EDEBİLECEĞİNİ" söylemişti.

 EBS Ankara 6 Nolu Şube   ''10 yıllık mağduriyet sürecinden sonra göreve tekrar dönebilen öğretmene istifa etmeyi ifade etmek veya ima etmek 28 Şubat zihniyetinin devamı demektir .'' diyerek  konunun takipçisi olacaklarını belirterek duruma tepki göstermişti.

Bugün bir sosyal medya hesabından yapılan açıklamada  Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Personelden Sorumlu Şube Müdürü Hakkında bazı iddialar artaya atıldı.

Haktan Taraf İsimli hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

15.08.2016 tarihinde açığa alınmış.15.05.2017 tarihinde göreve başlamış.TES in himayesinde intikamını almayı sürdürmüş.Açığa alınmanın intikamı değilse meşrebine hizmet etmenin hazzını yaşamış.Bizim 28 Şubat mağduruda bir güzel içini dökmüş 28 Şubatın failine.

Takipçisi olacağız demiştiniz.

Takip ediyormusunuz .

Kaymakamın haberi var mı bu şahıstan.Personel genel Müdürü, teftiş Kurulu bunları uyandırdınız mı?

Gözünüzü açın ey millet.Cumhur Başkanına yaver olcak kadar sinsice sokulan yapıyı unutmayın, uyumayın.

 

 

SENDİKA BÜLTENİ

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER