SON EKLENENLER

Türkiye'nin en büyük mitingi yapılacak: Geçinemiyoruz!

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, 'Zordayız, Geçinemiyoruz' sloganıyla başlattığı eylem takvimi çerçevesinde Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde toplandı. İşçiler, ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, taleplerini kitlesel bir basın açıklamasıyla duyuran Türk-İş aynı zamanda 20 Ekim'deki büyük mitinge çağrı yaptı.
04 Ekim 2024 19:32

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, ekonomik sıkıntılara dikkat çekmek için 20 Ekim’de Ankara’da büyük bir miting düzenleyeceklerini açıkladı. TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde "Zordayız, Geçinemiyoruz" sloganıyla kitlesel bir basın açıklaması yaparak taleplerini duyurdu.

TÜRK-İŞ’in Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği kitlesel basın açıklamasına TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu, aralarında Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’in de bulunduğu TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, TÜRK-İŞ’in Bölge ve İl Temsilcileri TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların örgütlü olduğu Ankara’da bulunan işyerlerinden emekçiler katıldı.

Türkiye'nin En Büyük Emek Mitingi 20 Ekim’de Ankara’da Düzenlenecek

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, işçilerin, emeklilerin ve asgari ücretlilerin geçim sıkıntılarına dikkat çekerek, 20 Ekim 2024’te Ankara’da Türkiye’nin en büyük mitinginin yapılacağını duyurdu. Atalay, “Enflasyonu düşüreceğinize bizi düşürüyorsunuz” diyerek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ı uyardı. Büyük Emek Buluşması olarak adlandırılan mitingde, işçi ve emekçi kesimlerin yaşadığı zorluklar dile getirilecek. TÜRK-İŞ Başkanı, sıkıntı yaşayan herkesi bu büyük buluşmaya davet etti.

SÖZCÜ

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER