SON EKLENENLER

DİB Başkanı Erbaş'a Din Görevlilerinin ve Merkez Taşra Teşkilatının Sorunları İletildi

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı DİB’deki makamında ziyaret etti. Yıldız din görevlilerinin ve merkez taşra teşkilatının talep, beklentilerini Erbaş’a iletti.
27 Eylül 2024 15:25

4-6 Yaş Kurslarında Tasarruf Olmamalıdır

Ziyarette konuşan Genel Başkan Ali Yıldız, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında yardımcı hizmetler noktasında büyük sıkıntılar yaşandığını belirterek “Hocalarımız bu konuda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri çok önemli. O yüzden İstikbalimizin teminatı çocuklarımızın eğitimde tasarruf olmamalı diyoruz.” dedi.

Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez çalışanlarının servis sorunları, Vekil çalışan din görevlilerinin ücretleri, görevlerine son verilen fahri Kur’an Kursu Öğreticilerinin yeniden görevlendirilmeleri, vaiz ve murakıpların sorunları ve tüm Diyanet çalışanlarının sorunlarını dile getirerek kurum çalışanlarının çözüm beklediklerini ve en kısa sürede çözüm üretileceğine inandıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Erbaş, “Kurum çalışanlarımızın sorunlarını çözme konusunda elimizden geleni yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi. 

SENDİKA BÜLTENİ

ÇALIŞMA HAYATINDAN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER